leren vloer en muur bedekking - Noordman Vloer- en Raambekleding - Hattem

Lederen vloeren, de trend van 2014!

Uniek, leren vloeren en lederen wandbekleding. Onderscheidend, Opmerkelijk, Apart. Bovendien is het nog enorm mooi ook! De leren vloeren en lederen wandbekleding maken uw woning, kantoor of winkel tot een lust voor het oog. Laat u inspireren door de lederen tegels van ALPHENBERG® bij Noordman.
Met ALPHENBERG® haalt u een bijzonder comfortabele vloer of wand in huis. Zowel de lederen vloeren als de wandbekleding zijn geluidsdempend en eenvoudig schoon te houden. Bovendien functioneert de lederen vloer uitstekend in combinatie met vloerverwarming. 
De vloeren zijn milieuvriendelijk gelooid en biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de vloer -en wandtegels van ALPHENBERG® volledig recyclebaar.

Of het nu een leren vloer of lederen wand betreft, leer moet er uitzien als leer.

Alle huiden worden met de hand gefinisht om de natuurlijke kenmerken te accentueren. Op de nerflaag worden speciale wassen aangebracht die er daarna onder hoge temperatuur worden ingeperst. Hierdoor ontstaan de vele kleurschakeringen die het materiaal zo kenmerken. Door de open structuur van het leer zal het in gebruik steeds meer een doorleefd karakter krijgen. Door het lopen ontstaan lichte krassen. Meubels en andere voorwerpen laten soms kleine afdrukken achter. Deze sporen gaan op in de stoere, ruige optiek van het leer en hebben geen invloed op de slijtage van het leer. Bovendien is leer geluidsdempend en geschikt voor vloerverwarming.

 

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting en laat u inspireren!

Webdiensten Lissenberg G&D | 2017