• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  4 Tips bij het kiezen van nieuwe raamdecoratie

  Als u gaat verhuizen of u toe bent aan een nieuw interieur, dan heeft u nieuwe raamdecoratie nodig. U wilt bijvoorbeeld met nieuwe kleuren in uw woonkamer werken. Of u wilt met andere materialen aan de slag die beter bij uw nieuwe interieur passen. Wij hebben een aantal handige tips voor u verzameld bij het kiezen van nieuwe raamdecoratie. Handig als u er zelf nog niet uit bent wat voor een raamdecoratie u gaat aanschaffen.

  1. Voor welke ruimte is uw raamdecoratie?

   Voor u nieuwe raamdecoratie uitkiest is het belangrijk om eerst naar de ruimte te kijken. Is de raamdecoratie voor uw slaapkamer? Dan wilt u misschien werken met stoffen die geen licht doorlaten. Bent u van plan om raamdecoratie in de badkamer te plaatsen? Dan moet u werken met stoffen die bestand zijn tegen een vochtige ruimte. U kan hier niet alle stoffen ophangen. Wilt u raamdecoratie voor de woonkamer? Dan bent u op zoek naar materialen die juist licht doorlaten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als u raamdecoratie gaat uitkiezen. Uiteraard kunnen wij hierin met u meedenken als u bij Noordman Vloer- en Raambekleding langskomt.

  2. Naar welke stijl bent u op zoek?

   U heeft besloten dat u bijvoorbeeld raamdecoratie voor de woonkamer wilt en dat u vrij veel licht wilt doorlaten. Dit klinkt prima, maar nu moet u nog uw stijl bepalen. Wilt u dat de nadruk bij uw raamdecoratie komt te liggen? Of zoekt u juist neutrale raamdecoratie? Dit hangt heel erg af van uw eigen interieur. Soms kiezen klanten ervoor om de raamdecoratie extra op te laten vallen. Bijvoorbeeld door een afwijkende kleur te kiezen. Of een druk patroon bij rustige wanden. Het is ook afhankelijk van uw eigen smaak wat u het beste bij uw interieur vindt passen. Misschien vindt u een bepaalde stijl helemaal niets. Onze specialisten kunnen hierin uiteraard met u meedenken.

  3. Welke bediening?

   De bediening van uw raamdecoratie hangt echt af van uw eigen wensen en woonsituatie. Als u bijvoorbeeld met jonge kinderen in huis woont wilt u niet dat de kinderen in de touwen kunnen stikken. Maar ook met huisdieren is het belangrijk dat uw raamdecoratie wel veilig is. Tegenwoordig zijn er ook nog gordijnen die u elektrisch kan bedienen. Handig als u zelf niet thuis bent en u tijdens uw vakantie de gordijnen open en dicht wilt doen. Uiteraard kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden.

  4. Welke maat heeft u nodig?

   De maatvoering is soms best ingewikkeld om zelf op te nemen. Vooral als u draai en kiepramen heeft. U kan vaak niet met een standaard maatvoering werken. U moet hierbij rekening houden dat uw raam naar binnen toe open gaat. Uiteraard kunnen wij bij u thuis langskomen om de raamdecoratie in te meten. We kunnen de exacte maten voor u opmeten en met u meedenken welke raamdecoratie het beste bij uw interieur past. Naast het inmeten van de maten kunnen we de raamdecoratie voor u monteren. Handig als u zeker wilt weten dat uw raamdecoratie straks goed hangt.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding