• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  De beste raambekleding voor in de badkamer

  De beste raambekleding voor in de badkamer

  In de badkamer wilt u natuurlijk voldoende privacy. U wilt natuurlijk niet dat als u naakt in de badkamer loopt de buren naar binnen kijken. Daarbij wilt u wel voldoende daglicht en moet uw raamdecoratie vochtbestendig zijn. Gelukkig zijn er bij Noordman Vloer- en Raambekleding verschillende oplossingen voor uw badkamer. Wij kunnen u helpen aan sfeervolle raambekleding in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Daarbij maken we de raambekleding volledig op maat van uw badkamer. Zo heeft u prachtig passende raambekleding in uw badkamer.

  plisse en duettes paars noordman

  Aluminium jaloezieën voor in de badkamer

  Jaloezieën worden steeds vaker toegepast in modern interieurs. Ze geven een gevoel van luxe in een woning. Het fijne van aluminium is dat u ze ook prima in uw badkamer kan hangen. Er zijn een aantal merken waarbij het aluminium behandeld is om in de badkamer te hangen. U loopt zo niet het risico dat het metaal aangetast wordt door de vochtige omstandigheden. Let wel op dat u geen aluminium jaloezieën in de badkamer met een ladderband neemt. De ladderband is altijd gemaakt van stof en kan door de vocht in de badkamer last krijgen van schimmels.

  Jaloezieën gemaakt van PVC

  Bent u meer fan van houten jaloezieën in de badkamer? Hout staat natuurlijk niet echt bekend als super vocht bestendig. Dit kan gaan werken in een vochtige badkamer. Gelukkig worden de jaloezieën tegenwoordig ook gemaakt van PVC. PVC is een soort kunststof en is niet van echt hout te onderscheiden. U ziet bijna geen verschil met de echt houten jaloezieën. Het grote pluspunt is dat de jaloezieën vochtbestendig zijn. Hierbij geld wel alleen opnieuw dat u ze zonder ladderband van stof moet bestellen net als de aluminium jaloezieën.

  Shutters voor de badkamerramen

  shutters voorbeelden
  Shutters kunnen eigenlijk in elke ruimte uitstekend toegepast worden. Het is de massieve variant op jaloezieën. Een groot voordeel bij shutters is dat ze wat beter kunnen in combinatie met je draai-kiep raam. De shutters worden direct voor de badkamerramen gemonteerd. De lamellen kan je eenvoudig open of dicht draaien voor privacy of lichtval. Daarbij kijkt u niet goed door de lamellen naar buiten. Bij een draaikiep raam kan u de shutters op de dag monteren. U heeft dan voldoende ruimte om het raam te kiepen zonder dat de shutters open moeten.

  Rolgordijnen

  Een eenvoudige oplossing voor uw badkamer zijn rolgordijnen. U kan deze direct op het raam monteren met een mini cassette. Uiteraard hebben we speciale stoffen die u zonder problemen in de badkamer kan monteren. Een rolgordijn heeft wel een grotere kans om te schimmelen in tegenstelling tot de opties die we hierboven hebben staan. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren.

  Kom eens langs in onze showroom

  Bent u benieuwd naar de beste raamdecoratie voor de badkamer? Bij Noordman Vloer- en Raambekleding hebben we een hoop voorbeelden in onze showroom hangen. We kunnen u ter plaatsen laten zien wat er mogelijk is voor uw badkamer. Daarbij geven we u een uitstekend advies voor de opties in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding