• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  De beste raamdecoratie voor kunststof kozijnen

  De beste raamdecoratie voor kunststof kozijnen

  Recent heeft u de kozijnen van uw woning vervangen voor kunststof kozijnen. Het grote voordeel is dat u de kozijnen niet meer hoeft te schilderen en dat u ze makkelijk kan onderhouden. Het enige nadeel is dat u op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie. De bestaande raamdecoratie moest u namelijk in uw kozijn boren. Uiteraard heeft u dit liever niet bij kunststof kozijnen. Gelukkig hebben we bij Noordman Vloer- en Raambekleding verschillende oplossingen voor kunststof kozijnen. Bij de montage hiervan hoeven we niet in het kozijn zelf te boren.

  Rolgordijnen met montage in het raam

  Bij kunststof kozijnen kan u kiezen voor de rolgordijnen met speciale mini-cassette. U kan de cassette rechtstreeks in het raam monteren. Dit doet u met speciale klemmen die u tussen uw kozijn inzet. U hoeft hiervoor absoluut niet in het kozijn te boren. Een groot voordeel van een montage in het raam is dat u deze gewoon kan kantelen. Zodra u het raam kantelt draait het rolgordijn gewoon met u mee. Heeft u geen draai kiepramen? Dan kan u er ook nog voor kiezen om een rolgordijn op de dag te monteren. De schroeven van het rolgordijn gaan rechtstreeks in de muur of het plafond. U beschadigd zo het kozijn zelf niet.

  Plissé gordijnen in het kozijn hangen

  Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar die u in het kozijn kan klemmen bij plissé gordijnen. Zo hoeft u opnieuw niet in de kunststof kozijnen te boren. Er is bijvoorbeeld een zogenaamd TruFit systeem. Met dit systeem kleeft het gordijn eigenlijk aan uw glas. U hoeft zo niet te boren en te schroeven in uw nieuwe kunststof kozijnen. Een alternatief is om met speciale klemmen te werken. Deze klemmen klikt u aan de rand van uw kunststof kozijnen en hiertussen laat u de plissé gordijnen lopen. Zo hoeft u opnieuw niet te boren of te schroeven in de kozijnen.

  Jaloezieën voor de kozijnen hangen

  Houten of aluminium jaloezieën zijn op dit moment een enorme trend in de wereld van raamdecoratie. U kan deze aan het plafond of in de dag monteren. U beschadigd zo uw nieuwe kunststof kozijnen niet. Overigens is hier ook een speciaal systeem voor dat u kan bevestigen op het kunststof kozijn. Luxaflex heeft een systeem ontwikkeld die u in het raam kan klikken. Handig als u bijvoorbeeld een draai-kiep raam heeft en u deze wilt openzetten. De jaloezieën bewegen dan gewoon met uw raam mee.

  Gordijnen voor uw kozijnen hangen

  Nog een mooie oplossing waarbij u niet in uw kozijnen hoeft te boren zijn gordijnen. Gordijnen blijven sfeervol en kan u zowel verduisterend als licht doorlatend bestellen. Met een rails of roede kan u de gordijnen direct voor uw kozijnen hangen. U hangt ze dus niet in uw kozijnen, waardoor u hier niet in hoeft te boren. Er zijn verschillende kleuren en stoffen mogelijk met gordijnen. Bij Noordman Vloer- en Raambekleding kan u onze uitgebreide collectie met gordijnen in de winkel bekijken. Daarnaast hebben we ook de andere opties voor raamdecoratie in onze showroom hangen.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding