• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.9 Door onze klanten

  De beste raamdecoratie voor openslaande deuren

  De beste raamdecoratie voor openslaande deuren

  Openslaande deuren richting de tuin zien er natuurlijk prachtig uit. U betrekt hiermee uw tuin tot uw woonkamer. Maar u wilt wel graag ook privacy hebben als u in de woonkamer zit. U kan eenvoudig privacy creëren door raamdecoratie voor uw openslaande deuren aan te schaffen. Maar wat voor een soort raamdecoratie kan u het beste voor uw openslaande deuren plaatsen? Wij hebben een paar tips voor u op een rijtje gezet.

  Gordijnen voor uw openslaande deuren

  Het is belangrijk om bij het bepalen van raamdecoratie rekening te houden met het feit dat uw openslaande deuren actief gebruikt worden. U wilt dan niet een tijd bezig zijn om eerst de raamdecoratie aan de kant te schuiven. Een oplossing met openslaande deuren zijn gordijnen. Door ze op een rails te plaatsen schuift u ze eenvoudig aan de kant. U kan er ook voor kiezen om overdag de gordijnen open te houden. U kan zo genieten van natuurlijk daglicht in uw woonkamer. Als de avond valt sluit u de gordijnen en kan u in alle privacy op de bank plaatsnemen.

  Jaloezieën met montage op de deur

  jaloezieën noordman woonkamer wit

  Houten jaloezieën hebben een tijdloos design en zijn zeer geliefd in de woonkamer. Ze hebben een klassieke en vooral rustieke uitstraling. Het grote voordeel is dat het mogelijk is om ze direct op de openslaande deuren te monteren. Dit wordt soms wel lastig met de deurklink dus het ligt aan de openslaande deuren. Als u de deur open doet bewegen de jaloezieën gewoon met de deur mee naar buiten of binnen. Met de jaloezieën creëert u privacy terwijl u de deuren gewoon kan blijven gebruiken. U hoeft dus niet eerst de jaloezieën omhoog te doen voordat u naar buiten kan. Daarbij kan u zelf de hoeveelheid daglicht regelen met de jaloezieën.

  Plissés op de deur monteren

  Net als houten jaloezieën is het met plissés ook mogelijk om ze direct op de deur te hangen. Dankzij zijdegeleiding blijven ze netjes in de deur hangen als u de deur even openzet. U kan daardoor gewoon gebruik blijven maken van uw openslaande deuren. Daarnaast kan u met plissés vrij eenvoudig de hoeveelheid daglicht in de woonkamer regelen. Als de avond valt is het mogelijk om de plissés volledig te sluiten.

  Shutters

  geschikte raambekleding openslaande deuren

  Shutters kan u eigenlijk overal toepassen. Ze worden volledig op maat gemaakt en u kan ze overdag openzetten. Als de avond valt klapt u de shutters dicht en kan niemand meer naar binnen kijken. Het is ook mogelijk om de lamellen van de shutters met de hand te regelen. Bijvoorbeeld als u de shutters volledig gesloten wilt houden en u wel voldoende daglicht in huis wilt. De shutters zijn in verschillende kleuren en breedtes op maat te maken.

  Rolgordijnen of vouwgordijnen

  Beide zijn verkrijgbaar met een zogenaamde mini cassette die u direct in het raam van uw openslaande deuren kan monteren. Dankzij de zijdegeleiding kan u de deur gewoon openzetten. U hoeft niet eerst uw rolgordijn volledig omhoog te doen. Zowel de rolgordijnen als vouwgordijnen zijn in verschillende afmetingen en designs verkrijgbaar.

  Kom langs in onze showroom!

  Wilt u graag de mogelijkheden met openslaande deuren in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. We hebben verschillende opties voor u uithangen die u kan combineren met openslaande deuren.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu