• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  De beste raamdecoratie voor draai-kiepramen

  Welke raamdecoratie is geschikt voor draai-kiepramen?

  Uw woning is voorzien van prachtige draai-kiepramen. Dit ziet er prachtig uit, maar het kan vrij lastig zijn als raamdecoratie wilt ophangen. Uw raam draait al vrij snel tegen de raamdecoratie aan. Gelukkig hebben we bij Noordman Vloer- en Raambekleding verschillende oplossingen voor draai-kiepramen. Een aantal oplossingen hebben we voor u op een rijtje gezet.

  Dubbele plissé gordijnen

  Een oplossing die u kan toepassen bij draai-kiepramen zijn dubbele plissé gordijnen. Het grote voordeel van deze gordijnen is dat u ze direct op het raam kan monteren. Als uw raam naar binnen kiept buigt het gordijn gewoon mee. Uw draai-kiepraam zit dus niet in de weg bij dubbele plissé gordijnen. De plissé gordijnen blijven gewon netjes voor de ramen hangen. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor kunststofkozijnen en wordt er eigenlijk tussen geklemd. U hoeft dus niet in uw kunststof kozijnen te boren. Voor houten kozijnen is er een apart systeem verkrijgbaar met steunen die u op de dag monteert.

  draai en kiepraam welke raambekleding

  Rolgordijnen met een mini-cassette

  Een prachtige oplossing met draai-kiepramen zijn rolgordijnen met een mini-cassette. U hoeft deze cassette niet voor uw raam te hangen. Maar u kan deze op uw kozijn plakken. Dit doet u echt op het raam zelf, waardoor de rolgordijn gewoon met uw raam meebeweegt. U hoeft hiervoor ook niet in uw raam of kozijn te boren. Het enige nadeel aan de mini-cassette is dat er maximale afmetingen aan verbonden zijn. Uw raam mag bijvoorbeeld maximaal 140 cm breed en 220 cm lang zijn.

  beste draai en kiepraam raambekleding

  Jaloezieën op het raam gemonteerd

  Houten jaloezieën zijn een enorme trend op dit moment. Het is mogelijk om deze direct op een raam te monteren met zijgeleiding. Hierdoor blijven de jaloezieën netjes langs de ramen lopen als deze opengaan. Hou er wel rekening mee dat er voldoende ruimte is voor het handvat van de lamellen. Als er onvoldoende ruimte is, dan kan het raam soms lastig opengaan. Noordman Vloer- en Raambekleding kan altijd bij u thuis langskomen. We meten de ramen in en kijken ter plaatsen of er voldoende ruimte voor de jaloezieën is. Bij de jaloezieën kan u kiezen uit verschillende materialen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor kunststof, hout of aluminium jaloezieën.

  Shutters op het raam monteren

  Shutters zijn een leuk alternatief voor jaloezieën en worden direct op het raam geplaatst. Doordat de shutters op het raam geplaatst wordt bewegen ze gewoon mee als u het raam laat kiepen. U kan de shutters in verschillende afmetingen en lamelbreedtes bestellen. Met een speciale stok kan u de shutters open of dicht draaien. Alle shutters uit ons assortiment worden op maat gemaakt en kunnen in verschillende kleuren geleverd worden.

  Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom

  We hebben hierboven een aantal opties staan die u in onze showroom kan bekijken. Ter plaatsen kunnen we uw situatie gaan bekijken. Zo kunnen we rekening houden met uw raamklink en de kleur van uw huidige kozijnen. Daarbij kijken we naar de draaihoek van uw draai-kiepraam. Op basis hiervan geven we graag een advies wat uw mogelijkheden zijn voor raamdecoratie.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding