• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  De beste raambekleding voor grote ramen

  De beste raambekleding voor grote ramen? 

  Een grote raampartij in de woonkamer of slaapkamer is natuurlijk prachtig. Het zorgt voor natuurlijk lichtinval. Het enige nadeel is dat het ook de privacy in de woonkamer beperkt. De buren kunnen u letterlijk in de woonkamer zien zitten. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om toch privacy te creëren met een grote raampartij. Bij Noordman Vloer- en Raambekleding kan u terecht voor de raamdecoratie voor uw grote ramen. In onze blog geven we alvast een paar tips van de mogelijkheden voor uw eigen voorbereiding.

  Plissés direct op uw ramen monteren

  Plissés zijn de perfecte oplossing voor grote ramen. De maximale breedte van één plissé gordijn is 2,4 meter. Is uw raam nog groter? Dan kunnen we de plissés in tweeën splitsen en twee plissé gordijnen van bijvoorbeeld 2,4 meter ophangen. Uiteraard komen we de plissés persoonlijk bij u monteren. Hierbij lijnen ze netjes uit, waardoor het lijkt alsof u gewoon één groot plissé gordijn heeft in plaats van twee delen. Het grote voordeel van plissés is dat u eenvoudig zelf de lichtinval en privacy kan regelen.

  Houten Jaloezieën voor grote raampartijen hangen

  Houten jaloezieën zijn een klassieker en een trend van het afgelopen jaar. Ze zijn robuust en u kan eenvoudig zelf het lichtinval regelen. In de avond kan u de lamellen sluiten, zodat niemand meer naar binnen kijkt. Ze houden ook vanuit zichzelf zonlicht tegen. De jaloezieën kunnen tot maximaal 2,9 meter breed uit één stuk gemaakt worden. Uiteraard kan u ook twee houten jaloezieën naast elkaar hangen. Naast hout kan u ook kiezen voor kunststof of aluminium.

  Gordijnen zijn een echte sfeermaker

  Bij grote ramen kan u met gordijnen echt altijd uitkomen. U kan ze tot wel 10 meter breed uit één stuk laten maken. Het fijne van gordijnen is dat het een echte sfeermaker is. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid. Daarbij kan u bij Noordman Vloer- en Raambekleding kiezen uit honderden stoffen voor uw nieuwe gordijnen. U kan zelf bepalen welke sfeer u gaat maken met uw nieuwe gordijnen.

  Shutters gemaakt van hout

  Eigenlijk kunnen shutters voor elk raam gemaakt worden. Het maakt dus echt niet uit of u grote ramen heeft of dat uw ramen klein zijn. Ze worden op maat gemaakt en direct voor uw raam gemonteerd. Daarbij kan u de lamellen van de shutters net als bij de houten jaloezieën regelen. U kan ze dus dicht of open draaien en zo de hoeveelheid daglicht regelen. Het is zelfs mogelijk om de bovenste lamellen apart te bedienen van de onderste bij hoge ramen. Zo kan u de bovenste openzetten voor voldoende lichtinval en de onderste dicht doen voor privacy in huis. Bij Norodman Vloer- en Raambekleding kan u de shutters volledig op maat laten maken.

  Vouwgordijnen op maat laten maken

  Bent u een groot fan van vouwgordijnen? Bij een aantal merken kan u tot wel 10 meter breed een vouwgordijn op maat laten maken. Dit maakt ze geschikt voor grote ramen. Uiteraard kunnen wij in onze showroom laten zien welke vouwgordijnen een optie zijn. We kunnen u direct de verschillende stoffen laten zien waaruit u kan kiezen. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. We staan graag voor u klaar met een kop koffie of thee.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding