• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  Horizontale jaloezieën zijn weer terug van weggeweest

  De horizontale jaloezieën zijn eigenlijk een klassieker uit de interieurwereld. Vroeger zagen we de jaloezieën al in huis hangen als raamdecoratie. Inmiddels zijn de jaloezieën weer helemaal terug van weggeweest. De raamdecoratie is geen klassieker meer, maar in hout zelfs een echte trendsetter. Steeds meer nieuwbouwwoningen kiezen voor horizontale jaloezieën en wij begrijpen wel waarom! U leest hier waarom de horizontale jaloezieën weer helemaal terug van weggeweest zijn.

  Houten jaloezieën zorgen voor extra sfeer in huis

  We zien ook steeds vaker houten horizontale jaloezieën binnen het interieur. U kan hout in verschillende kleuren en houtsoorten bestellen. Ze geven uw interieur net het beetje warmte wat nu nog ontbreekt. Vooral in combinatie met een industrieel interieur zien we de houten horizontale jaloezieën terugkomen. Ze zorgen voor een leuk contrast met de harde materialen die u binnen uw interieur gebruikt. U kan zelfs voor een donker houtsoort kiezen om goed te laten matchen bij uw nieuwe interieur.

  PVC horizontale jaloezieën voor de badkamer

  De horizontale jaloezieën trend zien we zelfs terug in de badkamer. Natuurlijk kan u hier geen hout voor gebruiken en aluminium voelt weer kil en koud aan. Maar gelukkig is een alternatief dat we veel terugzien in de badkamer en dat is PVC. PVC is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Doordat de jaloezieën van kunststof gemaakt zijn kunnen ze zonder problemen in vochtige en natte ruimtes gebruikt worden.

  Verkrijgbaar in verschillende breedtes

  De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een extra smalle lamel van 16 mm. Hierdoor komt er extra licht binnen als de jaloezieën geopend zijn en lijkt uw raamdecoratie bijna transparant. Maar u kan ook kiezen voor extra dikke lamellen van 50 mm. Hierdoor zijn uw lamellen duidelijk aanwezig en dit is perfect bij een industrieel interieur. De dikte van de lamellen is echt bepalend voor de uitstraling van de horizontale jaloezieën. Voor elke ruimte hebben wij een bijpassende oplossing die past bij de stijl van uw woning.

  Horizontale jaloezieën met ladderband

  U kan ook kiezen voor een ladderband in uw horizontale jaloezieën. Dit is meestal niet verplicht, maar een optie. Het is een soort extra accent dat vooral bij hout wordt aangebracht. De ladderband is ook aan te passen in verschillende kleuren of kleuren die goed bij de kleur van de jaloezieën past. Uiteraard kunnen we u hierbij ook adviseren. De ladderband wordt meestal gekozen in combinatie met houten jaloezieën.

  Vraag vandaag nog advies voor horizontale jaloezieën

  Bent u van plan om horizontale jaloezieën in uw interieur te hangen? Bij Noordman Vloer- en Raambekleding helpen wij u graag met een passend advies. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarbij denken we graag met u mee welke jaloezieën het beste bij uw interieur past. Zo adviseren we over de materiaalsoorten, kleuren en zelfs de breedtes van de lamellen. U heeft zo altijd raamdecoratie die perfect past bij uw interieur. Kom vandaag nog langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies op maat van uw interieur!

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding