De PVC vloer specialist in Hattem en omgeving

Noordman Tapijt is het adres voor PVC vloeren in de omgeving van Hattem. Met de PVC vloeren, ook wel bekend als vinyl stroken en tegels, uit onze collectie kunt u een vloer creëren die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Kom gerust eens kijken in onze showroom waar wij vele soorten showvloeren voor u gelegd hebben. Alvast inspiratie op doen? Bekijk dan op deze pagina de foto’s van PVC vloeren gelegd in Hattem en omstreken.

De voordelen van PVC

PVC is een vloerbedekking van kunststof. Deze vloer kent vele voordelen. PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn al onze PVC vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes zoals badkamers toe te passen.

Kwaliteit en service

Kiest u voor een PVC vloer van Noordman Tapijt uit Hattem, dan kiest u voor service. Onze medewerkers kunnen op basis van de betreffende ruimte en uw wensen de juiste vloer adviseren. Daarnaast leveren en monteren wij de vloer bij u thuis. Qua levering en montage wordt u dus volledig ontzorgd. Naast PVC vloeren vindt u in onze showroom in Hattem ook raamdecoratie en andere vloerbedekking. Laminaat, tapijt en vinyl bijvoorbeeld.

Bekijk ons assortiment PVC vloeren in Hattem!

Bent u benieuwd naar de PVC vloeren van Noordman Tapijt uit Hattem? Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen. U vindt ons aan de Netelhorst 14 in Hattem, eenvoudig te bereiken vanuit onder andere Zwolle. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via 038-4442600 of info@noordman-tapijt.nl.

B&S Media Internetmarketing | 2019