• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.8 Door onze klanten

  Wat maakt ons zo bijzonder

  Raambekleding bij Noordman

  Ben u op zoek naar nieuwe raambekleding? Gordijnen, jaloezieën of shutters? De keuze voor raambekleding heeft veel invloed op de ruimte. Daarom wilt u natuurlijk zeker weten dat u voor de beste optie gaat. Bent u op zoek naar raamdecoratie in de omgeving van Zwolle? Breng dan eens een bezoek aan Noordman Vloer- en Raambekleding. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze grote showroom vindt u ongetwijfeld een geschikt product en onze medewerkers helpen u graag bij de keuze.

  gordijnen en raambekleding
  jaloezieen luxaflex

  Soorten raambekleding

  Naast overgordijnen, inbetweens en vitrages zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wij leveren voornamelijk de topmerken Bécé, Copa, Multisol, Multisol en Luxaflex. Van Luxaflex hebben wij een complete shop met vele product voorbeelden in onze showroom. Dit is uniek in deze regio. In deze shop zijn alle producten op een overzichtelijke manier uitgestald. Noordman Raambekleding levert u onder andere:

  Jaloezieën, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Lamellen, Horren, Plissé’s, Duette’s, Facettes, Shutters of Silhouette’s. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en worden op maat gemaakt. Al onze raamdecoratie wordt gratis ingemeten en geplaatst door ons eigen vakkundig personeel.

  Ons advies

  De raamdecoratie in onze showroom in Hattem is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wilt u het op safe spelen? Kies dan voor een rolgordijn. Deze past namelijk in vrijwel iedere ruimte. Toch liever iets anders?

  Met vouwgordijnen creëert u een romantische, warme sfeer. Een plisségordijn geeft uw kamer een moderne uitstraling. Duettes geven dezelfde uitstraling als plisségordijnen, maar werken isolerend. Gordijnen houden uw kamer huiselijk. En met een jaloezie houdt u het binnenkomende licht onder controle.

  Er is zoveel mogelijk voor uw raambekleding bij Noordman in Hattem!

  gordijnen-raambekleding
  Sluit Menu