Wat maakt ons zo bijzonder

Raambekleding bij Noordman

Ben u op zoek naar nieuwe raambekleding? Gordijnen, jaloezieën of shutters? De keuze voor raambekleding heeft veel invloed op de ruimte. Daarom wilt u natuurlijk zeker weten dat u voor de beste optie gaat. Bent u op zoek naar raamdecoratie in de omgeving van Zwolle? Breng dan eens een bezoek aan Noordman Vloer- en Raambekleding. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze grote showroom vindt u ongetwijfeld een geschikt product en onze medewerkers helpen u graag bij de keuze.

jaloezieen luxaflex

Soorten raambekleding

Naast overgordijnen, inbetweens en vitrages zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wij leveren voornamelijk de topmerken Bécé, Copa, Multisol, Multisol en Luxaflex. Van Luxaflex hebben wij een complete shop met vele product voorbeelden in onze showroom. Dit is uniek in deze regio. In deze shop zijn alle producten op een overzichtelijke manier uitgestald. Noordman Raambekleding levert u onder andere:

Jaloezieën, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Lamellen, Horren, Plissé’s, Duette’s, Facettes, Shutters of Silhouette’s. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en worden op maat gemaakt. Al onze raamdecoratie wordt gratis ingemeten en geplaatst door ons eigen vakkundig personeel.

Ons advies

De raamdecoratie in onze showroom in Hattem is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wilt u het op safe spelen? Kies dan voor een rolgordijn. Deze past namelijk in vrijwel iedere ruimte. Toch liever iets anders?

Met vouwgordijnen creëert u een romantische, warme sfeer. Een plisségordijn geeft uw kamer een moderne uitstraling. Duettes geven dezelfde uitstraling als plisségordijnen, maar werken isolerend. Gordijnen houden uw kamer huiselijk. En met een jaloezie houdt u het binnenkomende licht onder controle.

Er is zoveel mogelijk voor uw raambekleding bij Noordman in Hattem!

gordijnen en raambekleding

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Vloer- en Raambekleding staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Officiële merkdealer van

Laatste projecten met raambekleding