• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  4 Redenen om voor een vouwgordijn te kiezen

  Het afgelopen jaar zien we steeds meer klanten kiezen voor een vouwgordijn als raamdecoratie in huis. Maar waarom zou u eigenlijk voor een vouwgordijn kiezen? Wij hebben een aantal redenen voor u verzameld waarom u het beste voor een vouwgordijn in uw woning kan kiezen.

  Eenvoudig zelf de lichtinval bepalen

  Een groot voordeel aan vouwgordijnen is dat u zelf de lichtinval kan bepalen. U kan bijvoorbeeld het gordijn volledig sluiten of juist voor een deel open zetten. Zo bepaalt u hoeveel licht u binnen wilt krijgen. Daarnaast kan u bij een vouwgordijn kiezen uit verschillende soorten stoffen. U kan bijvoorbeeld voor een verduisterende stof kiezen. Dit is ideaal als u een vouwgordijn in uw eigen slaapkamer wilt gebruiken. U wordt zo niet wakker als de zon op het raam staat. Daarnaast kan een verduisterende stof voor extra privacy zorgen. Een bezoeker kan niet door de stof heen kijken. Terwijl u bij een woonkamer weer kan kiezen voor een stof die licht doorlaat. U krijgt zo een subtiele lichtinval en ultieme privacy als het gordijn gesloten is. Ideaal voor de woonkamer!

  Het effect van een gordijn zonder veel ruimte in beslag te nemen

  Een vouwgordijn heeft het effect van een echt gordijn in huis. Het alternatief is natuurlijk een rolgordijn, maar dit geeft niet de warmte en gezelligheid van een echt gordijn. Het nadeel van een echt gordijn is dat de stof veel ruimte in beslag neemt. U heeft ruimte binnen uw interieur nodig om bijvoorbeeld de stof in de hoek te kunnen schuiven. Deze ruimte is er lang niet in elk interieur. Bij een vouwgordijn kan u wel genieten van gordijnen zonder dat ze extra ruimte in beslag nemen. In tegenstelling tot een rolgordijn voegt het vouwgordijn echt iets toe aan uw interieur. U creëert zo vrij eenvoudig extra sfeer in huis zonder veel ruimte in beslag te nemen.

  Vouwgordijnen zorgen voor een uitstekende akoestiek in huis

  Net als gordijnen zorgen vouwgordijnen voor een uitstekende akoestiek in huis. De geluidsgolven worden door de stof automatisch gedempt. Uw woonkamer klinkt zo minder hol, zodra u de gordijnen heeft opgehangen. Maar ook uw buren zullen blij zijn met uw keuze. Doordat u vouwgordijnen heeft opgehangen merken uw buren minder van de muziek uit uw speakers of tv. U kan zo zonder problemen naar uw favoriete film kijken terwijl de gordijnen gesloten zijn. Door verduisterende gordijnen te nemen kan u zelfs op de perfecte manier uw favoriete film beleven. U creëert zo uw eigen bioscoop in de woonkamer.

  Vouwgordijn is helemaal naar wens samen te stellen

  Een vouwgordijn wordt altijd volledig op maat gemaakt. U geeft zelf aan welke afmetingen u graag wilt en welke stof u wilt. Vervolgens kunnen we volledig op maat uw nieuwe vouwgordijn maken. U kan zelfs kiezen voor meerdere losse vouwgordijnen in één raampartij of juist één groot vouwgordijn. Daarbij heeft u de keuze uit diverse kleuren stoffen die bij uw interieur passen. Bij Noordman kunnen we u uitgebreid adviseren over uw nieuwe vouwgordijn. We laten u graag zien wat alle mogelijkheden voor uw ramen zijn.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding