• Sinds 1989 dé specialist
 • Gratis stalen, advies en meting
 • 9.7 Door onze klanten
 • Vrijdag koopavond op afspraak!

  Wat is een geschikte vloer voor vloerverwarming?

  Wat is een geschikte vloer voor vloerverwarming?

  U bent in het trotse bezit van vloerverwarming, alleen nu bent u nog op zoek naar een geschikte vloer. U wilt tenslotte niet dat uw vloer kromtrekt door de warmte van vloerverwarming. Of u wilt niet dat de warmte niet goed geleid wordt en uw vloer daardoor helemaal niet warm wordt. Bij Noordman Vloer- en Raambekleding kunnen we u helpen bij het uitzoeken van een geschikte vloer voor vloerverwarming.

  De juiste ondervloer kiezen bij vloerverwarming

  Vandaag de dag kan een groot deel van de vloeren in combinatie met vloerverwarming. Het is alleen wel van belang dat de juist ondervloer gekozen wordt. Als u geen vloerverwarming heeft wordt er vaak gekozen voor een isolerende ondervloer. Deze laat meestal geen kou en/of warmte door. Maar bij vloerverwarming wilt u juist dat de warmte van de ondervloer wordt doorgegeven aan de vloer. Bij Noordman Vloer- en Raambekleding kunnen we u laten zien welke ondervloer hiervoor geschikt is. Voor elk type vloer hebben we een speciale ondervloer voor vloerverwarming.

  Kan een PVC vloer met vloerverwarming?

  Een goede PVC vloer kan heel goed in combinatie met vloerverwarming. Het voordeel van PVC is dat de vloer een lage warmteweerstand heeft. Dankzij de lage warmteweerstand wordt de warmte goed doorgegeven. Daarnaast is PVC tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden. U krijgt hierdoor een levensechte vloer. Een extra voordeel is dat PVC veel beter bestand is tegen bijvoorbeeld water, vocht etc. Het is zelfs mogelijk om PVC in de badkamer toe te passen.

  Kan een laminaatvloer met vloerverwarming?

  De afgelopen jaren heeft de laminaatvloer een enorme ontwikkeling ondergaan. Hierdoor kan de vloer uitstekend te leggen in combinatie met vloerverwarming. Het is alleen belangrijk dat u de juiste ondervloer erbij combineert. De ondervloer wordt meestal gebruikt om de vloer te stabiliseren voor laminaat. Dit betekend dat de ondervloer vaak wat dikker is. Maar het materiaal waaruit de ondervloer gemaakt wordt moet de warmte wel goed doorlaten. Bij Noordman Vloer- en Raambekleding kunnen we u laten zien welke ondervloer geschikt voor vloerverwarming is. We kunnen ook laten zien welke laminaatvloer het beste bij vloerverwarming past.

  Kan een echt houten vloer met vloerverwarming?

  Nog niet zo heel lang geleden hadden experts het idee dat een echt houten vloer geen optie was met vloerverwarming. Gelukkig is hier de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek naar gedaan. Hieruit is gebleken dat u een echt houten vloer gewoon kan combineren met vloerverwarming. Het is alleen wel zo dat niet alle houtsoorten er geschikt voor zijn. Eiken, houten, noten en kambala zijn vrij populair om te gebruiken voor een houten vloer. Gelukkig kan u deze gewoon combineren met vloerverwarming. Wij kunnen u in de showroom laten zien welke vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming.

  Kom langs in onze showroom

  Wilt u graag meer informatie over een nieuwe vloer met vloerverwarming? Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze eigen showroom. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en geven u er een uitgebreid advies over. Er is namelijk meer mogelijk met vloerverwarming, dan u denkt. Zo lang u maar de juiste ondervloer en vloer combineert met vloerverwarming.

  Share on facebook
  Delen op Facebook
  Share on whatsapp
  Delen via WhatsApp
  Share on pinterest
  Delen op Pinterest

  Laatste projecten bij Noordman Vloer- en Raambekleding

  Sluit Menu

  Coronavirus Update NOordman

  Beste klanten,

  Het Coronavirus grijpt om zich heen en treft ons allemaal. Veel ondernemers hebben hun deuren al moeten sluiten!

  Uiteraard leven wij de door het RIVM opgestelde richtlijnen met zorg na. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de situatie van dag tot dag bekijken want uiteraard nemen wij uw en onze gezondheid erg serieus.

  Ook wij nemen extra maatregelen:

  • Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter tussen personeel en klant.
  • Wij wassen met grote regelmaat onze handen zodat wij uw bezoek aan onze winkel die gewoon open is zo veilig mogelijk houden.
  • De voordeur en het pinapparaat wordt extra schoongemaakt.
  • Wij zullen voorlopig geen koffie schenken, anders dan u van ons gewend bent.
  • Onze mannen in de buitendienst wassen bij binnenkomst en vertrek de handen.
  • Bij stoffering zullen wij zoveel als mogelijk afstand nemen. Dit is ook van toepassing als we komen inmeten, graag zoveel mogelijk afstand.
  • Wij bellen onze klanten een dag van te voren of wij welkom zijn en of dit verantwoord is.
  • Wij houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid.
  • U kunt voor al uw vragen ook bellen of mailen in plaats van de showroom bezoeken.

  Ten slot hopen wij op uw steun & loyaliteit en dat u ook juist in deze tijden voor de lokale ondernemers blijft kiezen.

  Bedankt en pas goed op u zelf en elkaar!

  Team Noordman Vloer- en Raambekleding