Vouwgordijnen laten plaatsen door Noordman

Vouwgordijnen bestaan uit één vlakke lap stof met baleinen over de breedte en door een koordsysteem opgetrokken wordt. De baleinen in de stof zorgen ervoor dat het het gordijn zichzelf op tot een pakket stofstroken opvouwt waardoor het gordijn netjes hangt. De vouwgordijnen worden geplaatst binnen het kozijn of op het raam, dit is ideaal als u ergens raambekleding wenst waar geen ruimte is voor de rails van reguliere gordijnen. Noordman Vloer- en Raambekleding heeft een uitgebreid assortiment vouwgordijnen en levert maatwerk waardoor alles mogelijk is.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Vouwgordijnen op maat

De uitgebreide service van Noordman houdt in dat onze medewerkers indien gewenst bij u langskomen om de maten op te nemen van de te plaatsen raamdecoratie. Ook vouwgordijnen kunnen helemaal op maat worden gemaakt zodat ze perfect in uw ramen passen.

Het plaatsen van de vouwgordijnen gebeurt door onze uiterst precieze monteurs zodat u zeker weet dat de vouwgordijnen goed geplaatst zijn en lang blijven hangen.
Wat u ook wenst qua afmeting of stof, kleuren, motieven. In onze showroom in Hattem kunt u alles bekijken en eventueel stalen mee naar huis nemen om te kijken wat het beste bij uw interieur past.

Elektrische Vouwgordijnen

Er zijn vouwgordijnen die van een afstand kunnen worden aangestuurd met een afstandsbediening of met een app. Als uw huis smart is ingericht is het zelfs mogelijk om de vouwgordijnen de koppelen aan de apparatuur, waardoor het mogelijk is om de vouwgordijnen met uw stem aan te sturen. Het is ook mogelijk om de vouwgordijnen te koppelen aan schema’s waardoor zij in de ochtend of avond automatisch sluiten of open gaan. Dit is ook prettig als u niet thuis bent of bijvoorbeeld op vakantie bent, dan lijkt het huis niet leeg.

Verduisterende vouwgordijnen

Net zoals bij reguliere gordijnen is er bij vouwgordijnen ook de optie om ze verduisterend te bestellen. Verduisterende vouwgordijnen houden het zonlicht buiten waardoor het binnen lekker donker blijft. Ideaal om uit te kunnen slapen en al helemaal als u bijvoorbeeld nachtdiensten werkt waarbij overdag slapen nodig is. Omdat de vouwgordijnen vakkundig worden geplaatst en op het kozijn zijn gemonteerd sluiten ze de ramen mooi af en kunt u in alle rust slapen.

Op de kinderkamer zijn verduisterende gordijnen vaak ook een ideale oplossing, met name in de zomermaanden als de zon vroeg op komt. Met deze gordijnen hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kinderen tegelijk met de zon aan hun dag beginnen. In de showroom in Hattem die uitstekend bereikbaar is vanuit Kampen, Zwolle en de Veluwe kan u alle mogelijkheden uitgebreid bekijken.

Transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen

Door transparante of lichtdoorlatende vouwgordijnen te plaatsen in uw woning heeft u zowel de privacy die gordijnen bieden als het zonlicht wat deze doorlaten. Ook in deze categorie zijn er veel mogelijkheden wanneer het de stof betreft, qua dikte kunt u gaan voor hele fijne gordijnen die bijna transparant zijn of wat dikkere zoals de inbetween gordijnen.

De medewerkers van Noordman zijn er voor u om u te helpen met het maken van de keuze. Hierbij kijkt u samen naar de locatie van het gordijn, uw wensen en het interieur.

De vouwgordijn specialist in de regio Hattem, Zwolle Kampen en de Veluwe.
Op maat gemaakte vouwgordijnen bij u thuis gemonteerd door ervaren en secure professionals. Vanwege het maatwerk en de uitgebreide opties is praktisch alles mogelijk.

vouwgordijnen
Gordijn-Toppiont-25 (1)

Voorbeelden van vouwgordijnen

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Vloer- en Raambekleding staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600